Vsa prejeta naročila poizkušamo obdelati v istem dnevu. V kolikor nam to ne uspe, jih obdelamo takoj naslednji dan. V primeru, da je izdelek oddan v dostavo še isti dan, je lahko naslednji dan že na vašem naslovu. Ker paketov ne dostavljamo sami, pač pa imamo za to najeto zunanje podjetje, ne moremo točno garantirati časa dobave, običajno pa dobava ne traja več kot 2-3 delovne dni.

Knjižica Lov za zakladom po Sloveniji je namenjena vsem starejšim od 5 let. V njej so izzivi in uganke, ki veljajo za lažje, tako da ne bi smele predstavljati prevelikega problema. Knjižica Lov za karibskim zakladom po Sloveniji pa je primerna za odrasle, saj so izzivi bistveno bolj zahtevni.

Ne, ta izziv ni tekmovanje. Gre za izziv, ki ga opravljate po tempu, ki ga boste določili sami.

Ta izziv ni časovno omejen. Vzemite si toliko časa, kolikor ga potrebujete. Pomembno je, da med reševanjem uživate in se zabavate, zato naj se vam nikamor ne mudi.

V tem primeru nama pišite na email info@lovzazakladom.si in z veseljem vam bova priskočila na pomoč.

Trudimo se, da sta spletna stran in vtičnik za vpis skritega gesla vedno dostopna. V kolikor opazite, da stran ne deluje pravilno in zaradi tega ne morete nadaljevati, nas o tem lahko obvestite na info@lovzazakladom.si in težavi se bomo takoj posvetili. Izziv boste lahko zaključili takoj, ko bodo tehnične težave odpravljene. Če nas boste obvestili o tehnični napaki, vam bomo izredno hvaležni!

Ja, lahko. Na nakup nudiva 100% garancijo, kar pomeni, da lahko izdelek (nepoškodovan) vrnete v roku 30 dni od nakupa.  Denar vam bomo vrnili brez dodatnih vprašanj.

Preverite ponovno ali ste jo pravilno vpisali v sistem. V kolikor še vedno ne deluje preverite ali imate morda vklopljene velike oz. male črke. V primeru, da vam sistem vaše unikatne kode nikakor ne sprejme, nas kontaktirajte na info@lovzazakladom.si in nam zaupajte čim več podatkov o napaki. Napaki se bomo takoj posvetili in jo poizkušali odpraviti v najkrajšem možnem času.

Z vsako knjižico lahko v nagradnem žrebanju sodelujete samo 1x.

Nagrade so različne in v naprej je običajno določena nagrada samo za naslednje žrebanje. Le ta bo javno zapisana na naši spletni strani na tej povezavi https://lovzazakladom.si/nagradna-igra/ .