Na kratko o naju

Kaj nama pomeni ta projekt?

Živijo! Veseli naju, da ste obiskali najino spletno stran. Bi naju radi bolje spoznali? Na kratko se lahko predstaviva kot mlad par, ki z navdušenjem zre v prihodnost. Sva Žiga in Kristina, prihajava iz Ivančne Gorice in družbo nama dela kužek Kai. Zadnja leta sva večino časa posvetila zaključevanju študija in delu na najrazličnejših področjih. Po domače povedano – poizkušala sva postati odrasla :).

Verjeli ali ne, v korona obdobju sva se po kar nekaj letih napornega in izjemno hitrega tempa življenja končno malo ustavila. Vzela sva si več časa zase in razmislila o tem, kaj nama v življenju največ pomeni. Spoznala sva, da pomanjkanje časa in druženja z najbližjimi prinese določene posledice. Odločila sva se, da narediva spremembo v najinem življenju – vzela si bova več časa zase. Ker to želiva tudi za vas, sva razvila ta projekt v upanju, da si boste tudi vi v prihodnje vzeli več časa za vaše najbližje, se z njimi družili, zabavali in ustvarjali nepozabne spomine. Meniva, da je na koncu to tisto, kar največ šteje. Med ustvarjanjem tega projekta sva se izjemno zabavala, zato je bila celotna pot kljub nekaterim preprekam zelo pozitivna izkušnja. Upava, da se boste med reševanjem izziva tudi vi noro zabavali!

S čim se ukvarjava?

Najini hobiji in poklic

 • Digitalni marketing
  Žiga je zaposlen kot specialist na področju digitalnega marketinga.
 • Magistrica dietetike
  Kristina pomaga ljudem pri izboljševanju prehranskih in življenjskih navad.
 • Obožujeva morje
  Proste dni v večini preživiva na morju, ki ga imenujeva tudi najin drugi dom.
 • Zelo uživava v potovanjih
  Navdušena raziskovalca lepot Slovenije in preostalega sveta.
Kontakt

Imate vprašanje za naju?

V primeru, da bi radi stopili v kontakt z nama, sva vam vedno na voljo. Trudiva se, da na vsa prejeta sporočila odgovoriva v najkrajšem možnem času.