Vizija

Zakaj sva razvila ta projekt?

Sva mlad par, ki kot mnogi rada pohajava in odkrivava lepote Slovenije. Ko sva se sprehajala po najinem najljubšem kraju, sva ugotovila, da med izletkanjem vedno počneva enake stvari – sprehod, kosilo/kavica in nazaj proti domu. Med opazovanjem ostalih izletkarjev opažava podoben vzorec, zato sva prišla na idejo, da bi ustvarila nekaj, kar bi običajne izlete popestrilo. Po daljšem premišljevanju sva naposled razvila interaktivno igro, pri kateri boste morali vklopiti možgančke in rešiti različne izzive, ki vam bodo stali na poti do cilja. Med reševanjem izzivov pa nikar ne pozabite uživati v lepotah Slovenije in ustvarjati nepozabne spomine z vašimi najbližjimi.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Lov za zakladom po Sloveniji

Strani: 81 | Leto izdaje: 2021 | Primerno za otroke : 5+ (ob pomoči staršev)

Avtorja: Kristina Etling in Žiga Kranjec

Opis: Igra namenjena vsem ljubiteljem raziskovanja lepot Slovenije in reševanja najrazličnejših izzivov in ugank.

 • Raziskovanje Slovenije
 • Miselni izzivi
 • Vzpodbujanje kreative
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

8 ključnih lokacij z ugankami

V knjižici boste našli 8 ključnih lokacij, ki vas bodo pripeljale do skritega gesla za odklepanje skrinje z zakladom. Znana je le prva lokacija, za vse ostale pa bo potrebno rešiti različne izzive, da bi odkrili, kje se skriva naslednji delček gesla. Lokacije vas bodo vodile po različnih koncih Slovenije, kjer boste lahko spoznavali različne slovenske tradicije, poskusili lokalno hrano in uživali v lepotah naše male državice.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Različni miselni izzivi

Na poti do odkrivanja delčkov skritega gesla vas bodo čakali različni izzivi. Čaka vas vse od ugank, križank in sudokujev. Nekateri izzivi veljajo za lažje, nekateri za malce težje, vendar ne dvomiva, da vam bo uspelo. Izzivi se navezujejo na posamezno lokacijo, zato predlagava, da imate knjižico vedno s seboj in sproti rešujete izzive.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

32 idej za izlete po najinem izboru

Poleg vsake ključne lokacije, ki jo boste morali obiskati z namenom reševanja tega izziva, sva za vas pripravila še dodatne ideje za izlete po najinem izboru. Prepričana sva, da bo prav vsak našel zanimivo in novo idejo za izlet. Pri vsaki ideji za izlet imate kratek opis lokacije in nekaj nasvetov kakšne aktivnosti so mogoče na izbrani lokaciji.

Kaj vse vam ponujamo
v primeru odločitve za nakup?

 • Brezplačno poštnino
  Za vse nakupe nad 30 € bova stroške poštnine plačala midva.
 • Plačilo po povzetju
  Izdelke lahko pri nas plačate na več različnih načinov. Na voljo tudi 100% varno plačilo po povzetju.
 • 100% garancijo na zadovoljstvo
  V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar!
 • 100% varen nakup
  Poskrbeli bomo, da bodo vaši osebni podatki varni in hranjeni v skladu z GDPR.