Lov za zakladom po Sloveniji

(8 mnenj strank)

19.95 

Prva tovrstna igra pri nas namenjena vsem ljubiteljem raziskovanja lepot Slovenije in reševanja najrazličnejših izzivov in ugank. Za uspešno reševanje tega izziva boste morali obiskati 8 lokacij po vsej Sloveniji, dodatno pa se v knjižici skriva tudi 32 idej za izlete po najinem izboru. Izzivi veljajo za lažje, tako da so primerni tudi za otroke (ob pomoči staršev).

Dogodivščina za preživljanje dragocenih trenutkov z vašimi najbližjimi, utrjevanje prijateljskih vezi in ustvarjanje nepozabnih spominov!

Brezplačna dostava 100% garancija na zadovoljstvo 100% slovenski izdelek

(DDV ni vključen v ceno, nismo davčni zavezanec)

SKU: LZZ001 Kategorija:

Opis izdelka

 • Avtorja: Kristina Etling & Žiga Kranjec
 • Poreklo: 100% slovenski izdelek
 • Poštnina: Brezplačna poštnina
 • Garancija: 100% garancija na zadovoljstvo
 • Število strani: 81
 • Format: A5
 • Vezava: spiralna vezava
 • Miselnih izzivov: 14
 • Glavnih lokacij: 8
 • Dodatnih idej za izlete: 32
 • Leto izdaje: 2021

8 reviews for Lov za zakladom po Sloveniji

 1. Veronika Premrl (registriran uporabnik)

  Super komaj cakam da se podam na dogodivscine!

 2. Mojca Počivavšek

  Odlična ideja in super izvedba! Opravili smo 2 izziva do sedaj (dve lokaciji) in moram priznati, da komaj čakamo novo priložnost, da se gremo spet malo potepati! Priporočam vsem družinam, ki imajo rade raziskovanje Slovenije.

 3. Jaka Bijelošević

  Evo, danes knjižica prispela na naš naslov in lahko povem, da smo zaenkrat navdušeni. Komaj čakamo, da se odpravimo na izlete!

 4. Tomaž Silič (registriran uporabnik)

  Evo mi že pridno iščemo zaklad! Knjižica je zakon! Predvsem nam je všeč to ker lokacije niso znane vnaprej in si skos v pričakovanju kaj te čaka naprej.

 5. Karmen Saje Hočevar

  TOP nakup. Imam dva majhna otroka (3 in 5 let) in se je ta “lov za zakladom” izkazal kot super motivacija. Izlete smo si razporedili na več različnih dni in tako postopoma odkrivali skrivnost 🙂 Že čakamo nadaljevanje!

 6. Mojca Sladič

  Dobra ideja, ravno prava velikost knjižice, različno zahtevne naloge in kup idej za potepanja po Sloveniji – zato je moji družini knjižica tako všeč. Komaj že čakamo, da odkrijemo doslej še neobiskane kotičke in rešimo preostale naloge. Knjižico priporočam družinam, parom in vsem tistim, ki so po duši raziskovalci 🙂

 7. Peter (registriran uporabnik)

  Super izdelek in top motivacija za skupne izlete. Zelo všeč mi je del s križankami in ugankami kjer malo vklopiš možgane. Drugače pa super darilo za rojstne dneve in prihajajoče praznike.

 8. Špela

  Prva uganka je že rešena! Super preživet dan na pravljični lokaciji. Se že veselimo naslednjega izziva! 🙂

Ocenite ta izdelek

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja