Vizija

Zakaj sva razvila ta projekt?

Sva mlad par, ki kot mnogi rada pohajava in odkrivava lepote Slovenije. Ko sva se sprehajala po najinem najljubšem kraju, sva ugotovila, da med izletkanjem vedno počneva enake stvari – sprehod, kosilo/kavica in nazaj proti domu. Med opazovanjem ostalih izletkarjev opažava podoben vzorec, zato sva prišla na idejo, da bi ustvarila nekaj, kar bi običajne izlete popestrilo. Po daljšem premišljevanju sva naposled razvila interaktivno igro, pri kateri boste morali vklopiti možgančke in rešiti različne izzive, ki vam bodo stali na poti do cilja. Med reševanjem izzivov pa nikar ne pozabite uživati v lepotah Slovenije in ustvarjati nepozabne spomine z vašimi najbližjimi. Knjižica Lov za karibskim zakladom po Sloveniji je nastala na željo obstoječih kupcev knjižice Lov za zakladom po Sloveniji, saj so izrazili željo po bolj zahtevnih izzivih, ki bodo primerni za odrasle.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Lov za karibskim zakladom po Sloveniji

Strani: 97 | Leto izdaje: 2022 | Primerno za odrasle : 18+

Avtorja: Kristina Etling in Žiga Kranjec

Opis: Igra namenjena vsem ljubiteljem raziskovanja lepot Slovenije in reševanja najrazličnejših izzivov in ugank.

 • Kuponi za popuste
 • Raziskovanje Slovenije
 • Miselni izzivi
 • Vzpodbujanje kreative
 • Ideje za kulinarično razvajanje
ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

9 ključnih lokacij z ugankami

Za reševanje tega izziva se boste morali odpraviti na 9 lokacij po Sloveniji, kjer so skrite zanimive uganke. Rešitev prav vsake izmed njih vas bo popeljala bližje vašemu cilju, ki je odkleniti dolgo izgubljeni sef piratskega kapitana Jacka Morgana. Vseh 9 lokacij je skrbno izbranih, gre pa za lokacije, kjer je veliko zanimivosti za celodnevni izlet. Od vseh 9 lokacij je znana samo prva, kjer se vaša pot začne, kasneje pa boste z opravljanjem različnih izzivov odkrivali nove.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Različni miselni izzivi

Če boste želeli pridobiti informacije, na katerih lokacijah se nahajajo uganke, ki vas bodo pripeljale do skritega gesla, boste morali rešiti številne izzive, ki vam bodo stali na poti. Izzivi so v obliki ugank, križank in sudokujev. Izzivi ne veljajo za najlažje, zato ta knjižica za najmlajše ni ravno najbolj primerna. Izzivi se nanašajo na posamezne glavne lokacije, zato imejte knjižico med raziskovanje vedno s seboj.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

33 idej za izlete po najinem izboru

Da bo vaše raziskovanje Slovenije še bolj zanimivo in pestro, sva za vas pripravila še dodatnih 33 idej za izlete po najinem izboru. Gre za lokacije, ki jih tudi sama rada obiščeva in bi vam toplo priporočala, da jih tudi sami bolje spoznate. Vse lokacije so strateško izbrane, saj se nahajajo v bližini glavnih lokacij, tako da si boste lahko prav vsakokrat, ko se boste odpravili na raziskovanje Slovenije organizirali celodnevni izlet.

ltx-parallax-layer
ltx-parallax-layer

Kuponi za popuste

Ker bi rada, da Slovenijo spoznate tudi skozi nekoliko drugačne oči, sva se dogovorila s številnimi ponudniki zares zanimivih izdelkov in storitev za nore popuste, ki jih boste lahko kot lastniki te knjižice izkoristili. Popusti vam bodo omogočili cenejše degustacije vin, prenočišča na TOP lokacijah, najem vozil za avanturistično raziskovanje lepot Slovenije in še veliko več.

Kaj vse vam ponujamo
v primeru odločitve za nakup?

 • Brezplačno poštnino
  Za vse nakupe nad 30 € bova stroške poštnine plačala midva.
 • Plačilo po povzetju
  Izdelke lahko pri nas plačate na več različnih načinov. Na voljo tudi 100% varno plačilo po povzetju.
 • 100% garancijo na zadovoljstvo
  V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, vam brez vprašanj vrnemo denar!
 • 100% varen nakup
  Poskrbeli bomo, da bodo vaši osebni podatki varni in hranjeni v skladu z GDPR.